Verkoopmakelaar met een effectieve verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Rhenen Makelaars & Taxateurs heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij jou als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Regelmatig evalueren wij met jou de verkoop en stellen – indien nodig – de verkoopstrategie bij. Via een persoonlijk online verkoopdossier houden wij je 24 per dag op de hoogte over de woninggegevens en de agenda.

Indien gewenst kunnen wij jouw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komen onze woning direct onder de aandacht bij een grote groep relevante mensen.